Johannes Wetterberg
Emil Malmborg

--------------------------------------
3 omgången i Division 4 Östra. RAIF-VAIF. Ett Vaif som tappat många av sina spelare från förra säsongen.

En match som börja i ett rasande tempo. Efter 9 minuter får Veberöd en hörna. Denna förvaltas på bästa sätt och den skruvas direkt i mål. Ett svagt ingripande av försvaret och 0-1 ett faktum. 3 minuter senare. I den 12 minuten får RAIF en hörna och dem vill inte vara sämre då. Hampus Svensson skruvar bollen direkt i mål och 1-1 på tavlan. Efter 12 minuter har alltså 2 hörnor gått direkt i mål.
Efter detta en lite dipp i matchen men i den 22 minuten gör VAIF 1-2 på en snabb omställning där RAIF försvar inte hinner med. Nu börjar RAIF trycka upp lite och detta ger resultat. I den 27 minuten får RAIF straff sedan Rasmus Ridell gjorts ner och denna hanteras på bästa sätt av Andreas Holmstedt. Efter detta händer inte jätte mycket farligt. Man går till pausvila med 2-2.

I den andra halvleken är det Veberöd som startar starkast. Man gör efter 7 min i den andra halvleken 2-3 och efter 12 2-4. I den 57 minuten alltså 2-4.
Efter detta reser sig RAIF aldrig och matchen slås av och slutar med ännu en förlust.

Men det är i motvind som en drake reser sig sägs det.

Nästa omgång är lördagen den 30 april då RAIF möter Åhus Horna på bortaplan klockan 14:00.

3 Poäng: Marcus Hansson
gör återigen en mycket väl genomförd match och täcker mycket ytor för sina motståndare. En viktig spelare för RAIF.

2 Poäng: Fredrik Månsson
Nedflyttad som mittback inför denna match. En position där han löser det bra. Han styr laget med sin röst. En klart godkänd match som mittback!

1 Poäng: Hampus Svensson
En hörna som skruvades direkt i mål, många långa löpningar. En kreatör som försöker i 90 minuter.

tis 23 aug 2016, 19:15 Veberöds AIF - Rydsgårds AIF 0 - 0